Leen Bakker geeft 20% korting op laminaat met slimme koopjes

Leen Bakker laminaat met 20% korting
Leen Bakker geeft veel korting op laminaat
Leen Bakker
start het nieuwe jaar zeer goed met een kortingsactie waarbij kopers van nieuwe vloerbedekking 20% minder betalen op alle laminaat en PVC vloeren van het bedrijf. Het mooie laminaat Belfort koopt u nu voor een prijs van €7,19 per vierkante meter.

In de meest recente reclamefolder van Leen Bakker, met aanbiedingen die lopen in de maand januari 2021, zien we zeer veel mooie laminaat- en vinyl deals. We pikken er een aantal voor u uit. Het belangrijkste is dat er momenteel een korting van 20% wordt gegeven op alle laminaatvloeren!

Als voorbeeld pakken we Laminaat Belfort van Leen Bakker erbij. Hiervoor adverteert het bedrijf nu onder het kopje 'sale', ofwel uitverkoop en dat betekent dat u een goede deal kunt maken met deze fraaie laminaatvloer.

Laminaat Belfort is 7 mm dik en geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en normaal projectgebruik. Leen Bakker noemt dit momenteel een 'slimme koop' in zijn folder, wat begrijpelijk is als we kijken naar de korting van 20 procent. 

Bij een goede laminaatvloer hoort ook een lange garantie, zo weten wij uit de praktijk. Wij laminaat Belfort koopt voor in huis krijgt dan ook een mooie garantie van 15 jaar, waarmee het aandeel hoog scoort vergeleken met andere vloeren van een dergelijk laag prijsniveau. Wie de vloer koopt voor projectgebruik krijgt ook nog altijd 5 jaar korting.

Leen Bakker laminaat met 20% korting Belfort
Laminaat Belfort van Leen Bakker

Laminaat Belfort van Leen Bakker is er in twee verschillende varianten: zilverkleur en bruin. Wij vinden zelf de zilverkleur uitvoering zeer mooi, maar dat is natuurlijk een persoonlijke keuze. De vloer is verkrijgbaar met de grote korting t/m 31 januari 2021 bij Leen Bakker dat Belfort laminaat als 'slimme koop' aanprijst in zijn reclamefolder. Ook is gelijk gedacht aan bijpassende producten, zoals een plakplint die u kunt kopen voor €4,49 per stuk. Bekijk voor alle informatie op de site van Leen Bakker of zoek de folder die in januari bij u in de brievenbus lag erbij.


Toch zijn er nog grotere kortingen op het gebied van laminaatvloeren en het is daarbij vooral zaak om als consument goed de verschillende reclamefolders en aanbiedingen in de gaten te houden. Zo schreven wij op goedkooplaminaatvloer.nl vorige maand nog over een korting van maar liefst 45% op een prachtige brede laminaatvloer van Gamma.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2