Ikea laminaat GOLV flink in prijs verlaagd in 2021

ikea laminaat GOLV
De prijs van GOLV laminaat is flink verlaagd
Ikea heeft de prijs voor GOLV laminaat fors verlaagd, zo lezen we op de website van het Zweedse bedrijf. 

Wie een nieuwe laminaatvloer zoekt kan bij Ikea terecht voor prijzen vanaf €5,99 per vierkante meter. Het GOLV laminaat kost nu slechts €11,95.

Voor GOLV laminaat is dat een gigantische verlaging, want Ikea zou voor deze laminaatvloer voorheen €25,89 per vierkante meter rekenen. Nu krijgt u deze met afstand duurste vloer van Ikea voor een prijs van €11,95 per m2.

De nieuwe verlaagde prijs voor GOLV laminaat wordt niet verder uitgelegd door Ikea, maar de meest logische verklaring is natuurlijk dat de verkoop niet aan de verwachtingen voldeed gezien de relatief hoge prijs. 

Nu gaat de prijs omlaag van 25,89 euro naar 11,95 euro per vierkante meter, waarmee Ikea de prijs meer dan halveert. Dat zou normaal gesproken veel meer kopers moeten trekken.

Wil je een vloer die eruit ziet als hout, maar heel slijtvast is? Dan is het slijtvaste GOLV laminaat in gebruiksklasse AC4 een perfecte keuze. Eenvoudig te leggen én eenvoudig te onderhouden. (bron: website Ikea)

Het slijtvaste GOLV laminaat van Ikea is 8 mm dik en valt binnen gebruiksklasse AC4, waardoor het geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik en algemeen commercieel gebruik. GOLV is eenvoudig te leggen én te verwijderen – zonder lijm of spijkers, zo lezen we op de website van Ikea. Een blik op de reviews leert ons dat klanten over het algemeen zeer tevreden zijn over het GOLV laminaat van Ikea, dat de maximale vijf sterren krijgt als beoordeling.

LEES OOK: Ikea laminaat eenvoudig zelf leggen

GOLV laminaat is er overigens in twee verschillende uitvoeringen, waaronder de variant die wij hebben bekeken hierboven die wordt voorzien van een extra bijschrift waarop te lezen valt dat het laminaat niet verbleekt (zie de afbeelding helemaal bovenaan dit artikel).

GOEDKOOP LAMINAAT VAN IKEA
Wie een goedkopere laminaatvloer zoekt kan die natuurlijk ook prima vinden bij Ikea, dat in de lagere prijsklasse ook Tundra laminaat verkoopt voor €5,99 per vierkante meter. Het spreekt voor zicht dat dit slijtvaste laminaat met een dikte van 7 mm (gebruiksklasse AC3) kwalitatief gezien tot een andere categorie behoort dan het GOLV laminaat, dat dikker is en ook commercieel gebruikt kan worden, ofwel naast in huis ook voor in winkels etc.

Bekijk de volledige Ikea laminaat collectie op de website van het Zweedse bedrijf dat in Nederland actief is met verschillende vestigingen. Het laminaat kon ook thuisbezorgd worden door Ikea tegen betaling van een meerprijs. Ook kunt u het laminaat laten leggen door Ikea via de meubelmontageservice.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2