Ikea laminaat eenvoudig zelf leggen

Ikea beschikt over een assortiment met veel goedkoop laminaat dat eenvoudig zelf gelegd kan worden.

Het laminaat van Ikea is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met prijzen vanaf 3,99 euro per vierkante meter. De goedkoopste laminaatvloer Slätten is een eenvoudig zelf te leggen klik-laminaat vloer. Op alle laminaatvloeren van Ikea zit een garantie van minimaal 10 tot zelfs wel 25 jaar.

Met behulp van het handige kliksysteem van Ikea kan al het laminaat makkelijk zelf gelegd worden. Ook kunt u ervoor kiezen om het laminaat te laten leggen door de experts van Ikea via de vloerenlegservice.

Voor wie er voor kiest het laminaat van Ikea zelf te leggen is er een handige leginstructie beschikbaar op www.ikea.nl. Hieronder hebben wij een deel van de instructie van de website van Ikea staan:

LAMINAAT IKEA ZELF LEGGENOm het laminaat leggen nog makkelijker te maken heeft Ikea een speciale pagina op zijn website gemaakt waar je alles leest over wat je moet weten over de verschillende laminaatvloeren, ondervloeren en tips voor het leggen van een laminaatvloer.

Ikea legt onder meer uit hoe u de juiste laminaatvloer kunt kiezen en wat het belang van een goede ondervloer is:  "Een vloer wordt vaak intensiever gebruikt in de hal en in de keuken dan in de slaapkamer. Dat is ook de reden dat onze laminaatvloeren met verschillende classificaties in het assortiment heeft. De AC-klasse geeft weer hoe bestendig het laminaat is tegen slijtage, schokken en vuil. Hoe hoger het cijfer, hoe intensiever de vloer te gebruiken is."

Over het belang van een ondervloer schrijft Ikea: "Een laminaatvloer komt pas samen met een ondervloer goed tot zijn recht. Een ondervloer zorgt voor geluiddemping, het egaliseren van de ondergrond en het isoleren van warmte. De NIVÅ ondervloer is in 2 soorten verkrijgbaar, elk geschikt voor andere soorten ondergrond en met verschillende eigenschappen."

Tips voor het leggen van laminaat: Op de website van Ikea staat een stap-voor-stap instructie met handige tips voor het zelf leggen van de laminaatvloer, inclusief een mooie video-instructie.

Bekijk alles hier op de website van Ikea.

Bron: www.ikea.nl

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2