Goedkoop laminaat bij Karwei vanaf 5 euro per m2

goedkoop laminaat karwei vijf euro
Doe-het-zelf keten Karwei verkoopt ook heel veel laminaat met prijzen online vanaf vijf euro per vierkante meter. We bekijken het assortiment laminaat inclusief enkele aanbiedingen en kortingsacties.

Laminaat Lundia van Karwei is nu in de aanbieding maar Basic Laminaat Eiken blijft verreweg het goedkoopste laminaat van het bedrijf.

Karwei verkoopt veel laminaat inclusief goedkopere varianten met prijzen vanaf vijf euro per vierkante meter. 

Ook zijn er regelmatig mooie kortingsacties op het gebied van laminaat, met momenteel (oktober 2020) een pittige korting van 35% op al het laminaat van Lundia. Deze kwaliteits laminaatvloer,verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, kunt u bijvoorbeeld kopen voor €8,99 per vierkante meter voor de variant Lundia Mild Laminaat Aren 7.

Op de website van Karwei lezen we: "Het Lundia Mild laminaat Aren 7 mm 2,4 m² heeft een eigentijdse uitstraling. Met een speciaal clicksysteem is deze vloer snel en gemakkelijk gelegd. Daarbij is dit kliklaminaat scherp geprijsd en daarmee een voordelig alternatief voor een vloer gemaakt van echt hout."

Tegen een normale prijs van 13,99 euro per vierkante meter voor dit laminaat van 7 mm dik betaalt u nu tijdelijk slechts 8,99 euro. Een laminaatvloer kunt u overigens prima zelf leggen en de meeste doe-het-zelf ketens hebben ook een ruim assortiment van gereedschappen om zelf laminaat te leggen, zoals laminaatsnijders, plintenknippers, tussenzetstukjes etc. Een laminaatvloer kunt u zelf prima knippen of op maat snijden met een decoupeerzaag. Voor wie daar geen zin in heeft is er natuurlijk ook een gratis leggen service bij veel aanbieders, waarbij er vaak wel een minimale hoeveelheid gekocht moet worden of er een qua prijs wat duurder laminaat aangeschaft moet worden. Bekijk deze informatie altijd op de site van de verkoper of vraag ernaar in de winkel.

HET GOEDKOOPSTE LAMINAAT VAN KARWEI
Toch kan het allemaal nog veel goedkoper, ook bij Karwei dat online al voor 5 euro per vierkante meter zijn laminaat Basic Laminaat Naturel Eiken verkoopt. Deze vloer is 6 mm dik waarbij de kleur van natural eiken volgens Karwei een levendig karakter geeft aan elke ruimte in huis.

Basic Laminaat Naturel Eiken wordt verkocht tegen een vaste lage prijs, dus zijn er geen kortingen van toepassing omdat deze vloer van Karwei al dusdanig goedkoop is. Op de site lezen we dat deze vloer geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik. Het unieke kliksysteem vergemakkelijkt het leggen van de kliklaminaat vloer ten opzichte van traditionele mes- en groefsystemen. Ook verkoopt Karwei mooie bijpassende plinten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2