Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2

Laminaat Flooring van Gamma 4,99 euro per m2
Laminaat Flooring van Gamma
Gamma verkoopt laminaat voor minder dan €5,00 per vierkante meter, met online twee vloeren die te koop zijn voor een bodemprijs van €4,99 per m2.

Het gaat om Flooring Laminaat Grijs Eiken en Flooring Laminaat Natural Eiken. Beide laminaatvloeren zijn momenteel in de aanbieding met een korting van 15%.

Een goedkope laminaatvloer is bij de meeste grote doe-het-zelf ketens wel verkrijgbaar met prijzen vanaf grofweg 4 euro per vierkante meter. Als we op de website van Gamma kijken zien we ook een aantal scherp geprijsde vloeren, met als laagste prijs €4,99 per vierkante meter.FLOORING LAMINAAT GAMMA VOOR MINDER DAN 5 EURO
Het goedkoopste alternatief wat betreft laminaat bij Gamma is Flooring laminaat, dat wordt verkocht voor een prijs van €4,99 per vierkante meter. Daarmee is dit verreweg de goedkoopste vloer van laminaat die de doe-het-zelf keten verkoopt. Wij selecteerden op de website van Gamma op prijs aflopend van hoog naar laag en treffen dan de onderstaande twee vloeren aan.

Allereerst is er Flooring Laminaat Grijs Eiken, dat 6 mm dik is en op dit moment wordt verkocht voor een prijs van €4,99 per m2. Dat is inclusief een korting van vijftien procent die al is verrekend in deze prijs. Gamma geeft een garantie van 5 jaar op deze laminaatvloer, die makkelijk zelf te leggen is middels een handige klikverbinding. Het Flooring laminaat grijs eiken 6 mm 2,92 m² heeft een voelbare houtstructuur en een moderne uitstraling en Gamma biedt bovendien mooie bijpassende plinten. Uiteraard moet er bij laminaat ook een ondervloer worden gelegd.

Laminaat Gamma Flooring aanbieding 4,99 euro per m2
Laminaat Flooring Grijs Eiken van Gamma
Een twee variant bij Gamma van deze mooie laminaatvloer is Flooring Laminaat Naturel Eiken, wat verkocht wordt voor eveneens €4,99 per vierkante meter. Ook hier is de garantie 5 jaar en is de dikte 6 mm. Volgens Gamma is dit kliklaminaat geschikt voor intensief en normaal woongebruik.


Let er wel op dat goedkoper laminaat vaak ook kwalitatief minder is, ook al zijn er natuurlijk positieve uitzonderingen. Het is belangrijk om altijd goed de reviews te lezen bij een bepaalde laminaatvloer en zelf research te doen en goed te vergelijken op prijs en kwaliteit. Sommige laminaatvloeren hebben wel een garantie van 25 jaar en deze kosten in de praktijk ook een stuk meer dan de goedkope vloeren van rond €5 per vierkante meter. Er zijn natuurlijk ook genoeg alternatieven te koop met prijzen tussen vijf en tien euro waarop een garantie zit van 15 tot 20 jaar. Met andere woorden kunt u voor een paar euro meer al snel een kwalitatief veel betere vloer hebben.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99