Laminaat Flooring voor 4,45 euro bij Gamma in december

Laminaat flooring van Gamma
Gamma laminaat Flooring
Wie op zoek is naar een laminaatkoopje kan daarvoor momenteel prima terecht bij Gamma, dat zijn laminaat Flooring 6 mm verkoopt voor een prijs van minder dan vijf euro per vierkante meter.

Dat is een korting van maar liefst 40 procent op de reguliere verkoopprijs. Normaal betaalt u namelijk 7,99 euro per m2 voor deze vloer. Op de site van Gamma zien we deze prijs nog steeds staan, maar in de recente huis-aan-huis-folder is er een korting van 40% vanaf 9 december.

Het Flooring laminaat grijs eiken 6 mm 2,92 m² heeft een voelbare houtstructuur en een moderne uitstraling. De vloer heeft een klikverbinding, waardoor het leggen van het laminaat eenvoudig is en een naadloos effect heeft. Daarnaast kan je de vloer zwevend leggen, waardoor deze niet aan de ondervloer hoeft te worden gelijmd. Laminaat is zeer onderhoudsvriendelijk omdat het eenvoudig te reinigen is. Dit kliklaminaat is geschikt voor intensief en normaal woongebruik. (bron: Gamma).

Een laminaatvloer kunt u prima zelf leggen en de meeste doe-het-zelf ketens hebben ook een ruim assortiment van gereedschappen om zelf laminaat te leggen, zoals laminaatsnijders, plintenknippers, tussenzetstukjes etc. Een laminaatvloer kunt u zelf prima knippen of op maat snijden met een decoupeerzaag. Voor wie daar geen zin in heeft is er natuurlijk ook een gratis leggen service bij veel aanbieders, waarbij er vaak wel een minimale hoeveelheid gekocht moet worden of er een qua prijs wat duurder laminaat aangeschaft moet worden.

LEES OOK: VIDEO: zelf eenvoudig een nieuwe laminaatvloer leggen

Bekijk alle details op de website van Gamma of bezoek één van de vele winkels.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2