Ondervloer laminaat voor 2,63 euro bij Kwantum

ondervloer laminaat kwantum
Ondervloer laminaat zachtboard van Kwantum
Wij een koopje zoekt op het gebied van ondervloeren voor laminaat moet eens bij Kwantum gaan kijken!

Kwantum heeft namelijk een aanbieding voor ondervloeren van het type zachtboard, wat naast laminaat ook geschikt is voor tapijten. Overigens verkoopt Kwantum ook laminaat met een garantie van maar liefst 25 jaar.

Per vierkante meter betaalt u voor deze dikke ondervloer nu een prijs van €2,63. Deze vloer is veerkrachtig, geluiddempend, warmte-isolerend en egaliseert oneffenheden. De dikte is 7mm en het idee is dat u daar uw laminaatvloer bovenop legt.

De verkoop van ondervloeren zachtboard van Kwantum gaat per pak met daarin omgerekend een oppervlakte van 7,5 vierkante meter.

Vergeet daarbij niet dat een goede ondervloer voor laminaat de levensduur verdubbelt en natuurlijk geluid dempt, wat wel zo fijn is voor uw onderburen als u op een etage woont.

Een laminaatvloer kunt u prima zelf leggen en de meeste doe-het-zelf ketens hebben ook een ruim assortiment van gereedschappen om zelf laminaat te leggen, zoals laminaatsnijders, plintenknippers, tussenzetstukjes etc. Een laminaatvloer kunt u zelf prima knippen of op maat snijden met een decoupeerzaag. Voor wie daar geen zin in heeft is er natuurlijk ook een gratis leggen service bij veel aanbieders, waarbij er vaak wel een minimale hoeveelheid gekocht moet worden of er een qua prijs wat duurder laminaat aangeschaft moet worden.

Bekijk de laatste aanbiedingen en meer ondervloeren voor laminaat op de site van Kwantum.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2