Laminaat Norris van Kwantum voor lage prijs van €3,50

Het goedkoopste laminaat van Nederland? Kwantum komt aardig in de buurt met een stuntprijs van 3,50 euro per vierkante meter voor zijn laminaat Norris.

Laminaat Norris wordt verkocht tegen een bodemprijs aldus Kwantum, dat hiermee goedkoper is dan alle bekende concurrenten als het gaat om de laagste prijs voor een nieuwe laminaatvloer.

Norris laminaat heeft een dikte van 6 mm en wordt verkocht tegen een prijs van €3,50 per m2. Dat de garantietermijn van twee jaar kort is mag niet verrassend zijn voor een dusdanig laag geprijsde laminaatvloer.

Wie wat meer kwaliteit, ofwel een langere garantietermijn wil, kan ook voor een lage prijs terecht bij Kwantum, dat bijvoorbeeld Laminaat Laval verkoopt tegen een prijs van 5 euro per vierkante meter. Dat is ruim 30% duurder dan Laminaat Norris, maar doorvoor krijgt u wel gelijk een drie jaar langere garantie van 6 jaar.

Nog zo'n goedkope laminaatvloer van Kwantum is laminaat Wales, waar wij eerder dit jaar al over schreven op deze website. Verschillende aanbieders van laminaat bezorgen uw nieuwe vloer gratis thuis.

Bekijk alle aanbiedingen en voorwaarden op de website van Kwantum.

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2