Praxis geeft 25 procent korting op laminaat

Laminaat met 25% korting van PraxisEen lage prijs betalen voor een nieuwe laminaatvloer? Bij Praxis kun je nu je slag slaan met een korting van 25% op al het laminaat!

Met uitzondering van het laminaat dat altijd al goedkoop is geeft Praxis een korting van 25 procent op al het laminaat. Dat levert een flink voordeel op voor veel mooie en vooral duurdere vloeren, die nu eenmalig met een mooie korting kunnen worden aangeschaft.

Denk bijvoorbeeld aan veel mooie laminaatvloeren van Quick-Step of Decomode. Een dure Quick-Step vloer van €19,99 per vierkante meter kost nu minder dan €15 euro en Decomode laminaat kan gekocht worden voor minder dan een tientje.

Lees ook: topmerken laminaat bij Praxis (o.m. Quick-Step)

Zo kost laminaat Original van Decomode nu €9,74 per vierkante meter na verrekening van de korting van 25%. Eerder betaalde u voor deze laminaatvloer een prijs van €12,99 en dat scheelt toch veel!

Decomode Original is een 7 mm dikke laminaatvloer die geleverd wordt met een mooie garantie van 15 jaar. Bovendien is er genoeg keuze met liefst 10 verschillende varianten.

Voor alle aanbiedingen en voor het laagst geprijsde laminaat adviseren wij u om zelf langs te gaan bij Praxis. Ook kunt u op de website veel informatie vinden. Regelmatig geeft Praxis veel korting, zoals onlangs nog 50% op Laminaat Petterson.

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2