Laminaat Gamma met 20 jaar garantie voor lage prijs

Bij de aankoop van een nieuwe laminaatvloer is het altijd zeer belangrijk om goed te kijken naar de garantie die u krijgt. Hoe langer de garantietermijn, hoe beter doorgaans de kwaliteit.

Wie voor weinig geld een goedkope laminaatvloer heeft aangeschaft zal in de praktijk vaak al snel tot de conclusie komen dat goedkoop zeker geen duurkoop is. Een goedkope vloer is vaak lastiger te leggen, krast sneller en raakt veel sneller beschadigd. Natuurlijk hoeft dat niet, maar wij weten wel beter vanuit onze eigen ervaring.

Daarom is het erg belangrijk bij de aankoop van uw nieuwe laminaatvloer om ook naar de kwaliteit te kijken. En doorgaans geldt dat een langere garantietermijn ook een betere kwaliteit betekent, immers zal de fabrikant heel lang moeten opdraaien voor beschadigingen en/of reparaties indien er iets stuk gaat.

Gamma laminaat Elan garantie 20 jaar
Gamma laminaat Elan met 20 jaar garantie
Bij Gamma kunt u momenteel terecht voor een aantal kwaliteitsvloeren die met veel korting worden verkocht. Een heel mooi voorbeeld is Gamma laminaat Elan, dat in de aanbieding 30% goedkoper is en momenteel €13,96 per vierkante meter kost. De garantie op deze 8 mm dikke vloer is liefst 20 jaar en er zijn zes verschillende varianten.

Bekijk alle details op de website van Gamma, dat nu dertig procent korting geeft op al het eigen laminaat, waaronder dus ook Laminaat Elan. Bovendien bezorgt Gamma het laminaat gratis thuis. Lees hier meer over de voorwaarden hiervoor.

Ook Praxis geeft momenteel een korting van 30 procent op veel laminaat, waaronder dat van Decomode.

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2