Aanbieding goedkoop laminaat bij Carpetright

Regelmatig heeft Carpetright mooie aanbiedingen voor laminaat vloerbedekking, met scherpe kortingen op verschillende producten. Zo ook nu, met een grote korting op het hoogwaardige laminaat Diamant Eiken Grijs, dat wordt geleverd met een garantie van liefst 25 jaar.

Zo is er op dit moment een prijskraker via het mooie laminaat Diamant Eiken Grijs. Voor deze prachtige laminaatvloer van Carpetright betaalt u nu slechts 12,59 euro per vierkante meter.

Dat is ruim 5 euro minder dan de normale prijs van 17,99 euro die Carpetright in rekening brengt. Laminaat Diamant Eiken Grijs wordt geleverd met een garantie van 25 jaar, wat zo'n beetje het maximale is dat laminaatproducenten qua garantietermijn te bieden hebben.

Hoe langer de garantie, hoe kwalitatief hoogwaardiger het laminaat, immers moet de fabrikant veel langer het risico dragen voor beschadiging etc. Met andere woorden, hoe sterker het laminaat, hoe langer de garantie!

Laminaat Diamant Eiken Grijs van Carpetright is voorzien van een v-groef op zowel de lange als de korte zijde en heeft een dikte van 8mm. Op de website van Carpetright treft u alle details.

Ook voor een goedkope laminaatvloer van minder dan tien euro kunt u overigens uitstekend terecht bij Carpetright, dat online laminaat verkoopt met een prijs vanaf 8,99 euro per vierkante meter.

Een mooi voorbeeld daarvan is Alesund S laminaat, dat verkrijgbaar is in drie fraaie uitvoeringen, waaronder het zeer mooie Oak Grey.

Laminaat Alesund S wordt verkocht met een fabrieksgarantie van 10 jaar en heeft een dikte van 7 mm. Lees hier alle details.


Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2