Aanbiedingen laminaat bij Kwantum

Kwantum heeft deze weken weer veel scherpe aanbiedingen voor goedkope laminaatvloeren. We zetten de laatste acties voor u op een rijtje.

Kwantum heeft altijd wel een paar scherp geprijsde aanbiedingen voor laminaat.

Eén van de goedkoopste laminaatvloeren bij Kwantum is momenteel Laminaat Woodson, dat verkocht wordt voor een prijs van 6 euro per vierkante meter. Woodson laminaat is 6 mm dik en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, die geleverd worden met een garantie van 6 jaar.

Ook het wat duurdere laminaat Willows is nu aantrekkelijk geprijsd bij Kwantum, dat per vierkante meter 7,50 euro rekent. Het 7 mm dikke Willows laminaat is voorzien van een v-groef en wordt geleverd met een garantie van 10 jaar. Bij andere verkopers betaalt u volgens Kwantum fors meer met 12 euro per m2.

Wie nog meer te besteden heeft kan in het topsegment ook prima terecht bij Kwantum, dat Laminaat Oakwoord en Laminaat Woodville verkoopt voor prijzen van 13 euro en 14 euro per vierkante meter. Deze kwalitatief hoogwaardige laminaatvloeren worden geleverd met een garantie van liefst 15 jaar (Woodville) en zelfs 20 jaar (Oakwood).

Laminaat Oakwood is voorzien van een v-groef en een oppervlaktestructuur. Laminaat Woodville is een extra brede plank met eveneens een v-groef en oppervlaktestructuur.

Kijk voor alle aanbiedingen op de website van Kwantum.

Bron: Folder Kwantum (week 5/6).

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2