Praxis geeft 25% korting op al het Decomode laminaat

Praxis geeft momenteel stevige kortingen op het zeer ruime assortiment Decomode laminaat. Ook is er nu een mooie aanbieding voor laminaat wit eiken voor minder dan 5 euro per vierkante meter.

In de laatste folder adverteert Praxis met een korting van 25% op alle Decomode vloeren. En daar heeft Praxis er heel veel van!

Het kwalitatief hoogwaardige Decomode laminaat heeft vaak een garantie van 15 jaar tot voor sommige types zelfs wel 25 jaar.

Een mooi voorbeeld van een goedkope laminaatvloer dankzij de korting van 25% bij Praxis is Decomode laminaat Original. U betaalt hiervoor per vierkante meter nu €9,74 per vierkante meter in plaats van de normale verkoopprijs van €12,99 per m2.

De garantie op laminaat Original van Decomode is 15 jaar en er zijn liefst 11 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, allemaal met een dikte van 7mm.

Ook het populaire Decomode laminaat King Size, dat bestaat uit extra brede planken van 32,7 cm (normaal 19,2 cm) is nu scherp afgeprijsd. Per vierkante meter betaalt u €18,74 in plaats van €24,99, ofwel een korting van ruim 6 euro op deze mooie laminaatvloer van Praxis!

Kijk voor alle aanbiedingen op de site van Praxis of bezoek één van de winkels.

Bron: Praxis folder

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2