Laagste prijs voor Flexxfloors bij Gamma

Gamma heeft momenteel een superactie voor de verkoop van Flexxfloors. De bouwmarkt garandeert de laagste prijs van Nederland voor deze kunststof vloeren.

De korting is 30% op Flexxstairs traprenovatie en Flexxfloors kunststof vloeren. Goedkoper kan het volgens Gamma niet en als u dat toch ergens constateert, dan krijgt u het verschil terug en 10% van het prijsverschil.

Flexxfloors zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof dat sterk, flexibel en vochtbestendig is. Flexxstairs is volgens Gamma de revolutie in traprenovatie van Flexxfloors, bestaande uit speciale trapprofielen, modeltape en stootborden.

GOEDKOOP LAMINAAT
Ook geeft Gamma momenteel een korting van 25% op Gamma laminaat Xtra Breed. Deze laminaatvloer is 5 centimeter breder dan gewoon laminaat. De dikte is 8mm en de garantie is liefst 20 jaar. Per vierkante meter betaalt u nu €14,24 in plaats van €18,99.

Ook is er een korting van liefst 45% op Flooring laminaat 7mm. Er zijn twee uitvoeringen, grijs eikendecor of kasteel eikendecor. De garantie is 5 jaar en per vierkante meter betaalt u €7,99.

Bron: Folder Gamma #20 (geldig t/m zondag 22 mei).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2