Sencys laminaat met 15 jaar garantie voor €7,99

Praxis heeft momenteel een aantal scherpe aanbiedingen lopen voor goedkoop laminaat.
Eén van de meest opvallende acties van dit moment is het Sencys laminaat Original dat nu tijdelijk wordt verkocht voor €7,99 per vierkante meter. Deze laminaat vloer is verkrijgbaar in zes verschillende varianten die geschikt zijn voor zowel slaap- als hobbykamers.

Op Sencys Original wordt een garantie van liefst 15 jaar gegeven.

Ook is er momenteel een flinke korting op Praxis laminaat met v-groef, dat verkocht wordt voor €8,49 per vierkante meter in plaats van €10,99. De garantie is hier echter minder lang met 8 jaar.

Behalve laminaat, waaronder topmerk Quick-Step, verkoopt praxis ook veel handige hulpmiddelen voor het zelf leggen van uw laminaat vloer.

Zo is er de handige Sencys laminaat legset, die onmisbaar is bij het leggen van laminaat en parket. Het pakket bestaat uit een aanslagblokje, aanslagijzer en 22 spietjes en wordt verkocht voor €9,99.

Ook is er de 2-in-1 ondervloer van Sencys, waarmee u met één ondervloer gelijk een vochtscherm heeft. Deze vloer is geschikt voor alle soorten laminaat en parket en een rol met 10 vierkante meter kost €2,99.

Kijk voor meer informatie op de site van Praxis of bezoek één van de winkels.

Bron: Folder Praxis #13 (t/m 4 april 2012)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2