Laminaat grijs eiken Praxis nu €4,49

Praxis heeft op dit moment een groot aantal leuke laminaataanbiedingen. Na verrekening van keuzekorting van 20% betaalt u nu slechts €4,49 per vierkante meter voor grijs eiken laminaat.

Met de bekende keuzekortingsbonnen die achterin de huis-aan-huis folders van Praxis staan afgedrukt, heeft u momenteel 20% korting op laminaat en houten vloeren bij Praxis.

Dat zorgt in een aantal gevallen voor wel heel interessante prijzen, bijvoorbeeld voor grijs eiken laminaat, dat normaal gesproken €6,49 per vierkante meter kost en na verrekening van onder meer 20% korting nu tijdelijk verkocht wordt voor €4,49 per m2.

Laminaat grijs eiken is geschikt voor gebruik in zowel de slaapkamer als de hobbykamer en wordt geleverd met een garantie van 7 jaar. Een pak met daarin 2,73 vierkante meter kost omgerekend €12,26. Vergeet dan niet de kortingsbon in te leveren, anders betaalt u 20% meer.

Ook zijn er andere mooie aanbiedingen zoals die voor Sencys laminaat original, dat nu €7,99 per vierkante meter kost in plaats van de gebruikelijke verkoopprijs van €9,99. Hierin is de 20% korting verrekend. De garantie is 15 jaar en deze laminaatvloer is exclusief bij Praxis verkijgbaar.

Dat geldt ook voor andere Sencys laminaatvloeren die in veel gevallen een garantie van 25 jaar hebben. Behalve laminaat levert Sencys ook ondervloeren voor omgerekend €2,99 per vierkante meter. Een rol met 10 meter (1 meter breed) kost €29,90.

Kijk voor meer informatie op de Praxis website of bezoek één van de vele winkels.

Bron: Praxis folder #8

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2