Tot 50% korting op laminaat restanten bij Praxis


Tot en met 4 december heeft Praxis een actie waarbij er tot 50% korting wordt gegeven op restanten laminaat en houten vloeren.

Het gaat om laminaatvloeren in verschillende kleuren en patronen, waarbij de verkoop alleen per pak gebeurt. Aangezien het om de verkoop van oude restanten gaat, verschilt het aanbod van laminaat per vestiging.

In de laatste folder adverteert Praxis met laminaatrestanten die per vierkante meter verkocht worden vanaf €7,49.

Kijk voor meer informatie in de laatste Praxis folder (t/m 4 december) of informeer bij één van de vestigingen naar de actie voor de laminaatrestanten. Praxis verkoopt ook veel zeer goedkope laminaatvloeren.

Een laminaatvloer kunt u prima zelf leggen en de meeste doe-het-zelf ketens hebben ook een ruim assortiment van gereedschappen om zelf laminaat te leggen, zoals laminaatsnijders, plintenknippers, tussenzetstukjes etc. Een laminaatvloer kunt u zelf prima knippen of op maat snijden met een decoupeerzaag. Voor wie daar geen zin in heeft is er natuurlijk ook een gratis leggen service bij veel aanbieders, waarbij er vaak wel een minimale hoeveelheid gekocht moet worden of er een qua prijs wat duurder laminaat aangeschaft moet worden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2