Laminaat met v-groef voor €7,50 bij Leen Bakker

Leen Bakker verkoopt deze week laminaat met v-groef voor €7,50 per vierkante meter.

Regelmatig heeft Leen Bakker leuke aanbiedingen voor goedkoop laminaat. Van 20 november t/m 3 december wordt 7 mm HDF click laminaatparket Athene met v-groef verkocht met een flinke korting.

Normaal gesproken betaalt u €9,99 per vierkante meter voor dit laminaat, dat beschikbaar is in twee kleuren, waaronder een wit patroon.

Nu is dit laminaat te koop voor €7,50. De garantie voor dit laminaat dit geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik, is 15 jaar.

Ook het duurdere 8 mm H.D.F. clicklaminaatparket Toptrend is nu stevig afgeprijsd. Per vierkante meter betaalt u tijdelijk €12,99. Deze laminaat vloerbedekking is geschikt voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als voor normaal projectgebruik. De garantie is 20 jaar.

Daarbij geeft Leen Bakker nu ook een fikse korting op de ondervloer Calypso, die goed is voor een geluidsisolatie tot 7 decibel. Calypso ondervloeren zijn geschikt voor zowel laminaat, tapijt en parketvloeren.

Een pak met een inhoud van 5 m2 kost nu tijdelijk €9,95 in plaats van €12,99. Per vierkante meter komt dat neer op €1,99 in plaats van de gebruikelijke verkoopprijs van €2,59 bij Leen Bakker.

Bron: Folder Leen Bakker (geldig tot 3 december)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2