Goedkoop laminaat bij Praxis

Praxis heeft deze week weer flink wat mooie aanbiedingen voor laminaat, waaronder Sencys kliklaminaat Basic voor €7,49 per m2.
Deze week geeft Praxis onder meer 25% korting op een viertal soorten laminaat vloerbedekking van Sencys.

De goedkoopste daarvan is klik-laminaat Basic van Sencys, dat na verrekening van 25% korting nu tijdelijk verkocht wordt voor €7,49 per m2 (normale verkoopprijs €9,99). Dit laminaat is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen en is geschikt voor intensief woongebruik. De garantie bedraagt 15 jaar en per pak van 2,48 m2 betaalt u €18,59.

Klik-laminaat Classic van Sencys kost nu tijdelijk €11,62 per vierkante meter en is verkrijgbaar in vier verschillende dessins. Behalve intensief woongebruik is Sencys Classic ook geschikt voor licht commercieel gebruik. De garantie bedraagt zelfs 25 jaar en voor een pak met een inhoud van omgerekend 1,99 m2 betaalt u nu €23,12.

Ook klik-laminaat Silenzio en Naturel van Sencys zijn nu 25% goedkoper. Voor beide laminaatvloeren is de garantie 25 jaar. Silenzio kost nu tijdelijk €13,49 per vierkante meter, terwijl u voor Sencys Naturel nu €17,24 betaalt. Silenzio is er in 6 verschillende varianten, en bij Naturel kunt u kiezen uit 8 verschillende dessins.

Tot slot adverteert Praxis nu ook met een aanbieding voor klik-laminaat met v-groef dat verkocht wordt voor €7,99 per vierkante meter in plaats van de normale verkoopprijs van €10,99 per m2. Dit kliklaminaat is er in twee verschillende uitvoeringen, en is zowel geschikt voor intensief woongebruik als licht commercieel gebruik. De garantie is 8 jaar en Praxis verkoopt bij dit laminaat ook speciaal bijpassende plinten. Let wel op dat voor deze aanbieding OP=OP geldt.

Kijk voor meer informatie in de Praxis folder of bezoek één van de vestigingen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2