Flinke korting laminaat Gamma

Gamma geeft momenteel een jubileumkorting van 40% op laminaat aan klanten die een voordeelpas hebben.

In verband met het 40-jarig jubileum geeft Gamma zijn klanten 40% korting op laminaat. Hiervoor moet u als klant wel een Gamma voordeelpas kunnen tonen.

Zo kost Gamma laminaat Deco nu tijdelijk €8,39 per vierkante meter, wat een flinke korting is vergeleken met de normale verkoopprijs van €13,99. Voor een pak van ongeveer 2,13 vierkante meter betaalt u €17,88 in plaats van €29,80.

Laminaat Deco van Gamma is verkrijgbaar in 12 verschillende houtdecors (vooral eiken-varianten) en de fabrieksgarantie is 10 jaar.

Ook zijn er stevige kortingen op Jan des Bouvrie laminaat en Gamma laminaattegel Style.

Jan des Bouvrie laminaat kost nu €13,99 per vierkante meter (normaal €17,99) en is verkrijgbaar in de uitvoeringen wit, naturel en antraciet decor. De fabrieksgarantie op dit laminaat is 15 jaar.

Ook de Gamma laminaattegels Style zijn nu flink afgeprijsd en kosten omgerekend €19,99 per vierkante meter in plaats van de normale verkoopprijs van €24,99.

De laminaattegel Style is verkrijgbaar in de uitvoering donker leisteen decor met v-groef, waarbij de fabrieksgarantie 15 jaar is.

GEREEDSCHAP LAMINAAT
Ook verkoopt Gamma veel accessoires voor laminaat, zoals plinten, ondervloeren en gereedschap.


Ondervloeren van de merken Alupete, Thermobase, Isofelt en Isofelt Plus worden verkocht vanaf €1,99 per vierkante meter bij Gamma.


Ook zijn er veel plinten, waaronder de MDF decoratieve plinten die verkocht worden voor een vanafprijs van €8,99 per plint. 


Een laminaatsnijder kost €34,95 bij Gamma, dat ook plintenscharen verkoopt voor €14,99.


Bron: Gamma 

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2