Laminaat Deco van Gamma nu met 40% korting

Gamma geeft t/m zondag 16 oktober flinke kortingen op laminaat. Eén van de goedkoopste laminaatvloeren bij Gamma is nu laminaat Deco, dat tijdelijk flink afgeprijsd is.
Van maandag 3 oktober t/m zondag 16 oktober zijn het Vloerweken bij Gamma met flinke kortingen op het laminaatassortiment.

Laminaat Deco kost normaal gesproken €13,99 per vierkante meter, maar kan nu tijdelijk gekocht worden met 40% korting voor slechts €8,39 per vierkante meter.

GAMMA laminaat Deco is verkrijgbaar in 12 verschillende houtdecors met een fabrieksgarantie van 10 jaar. Een pak met omgerekend zo'n 2,13 m2 kan aangeschafd worden voor €17,88, terwijl de normale prijs €29,80 is.

Nieuwe uitvoeringen van Deco laminaat zijn Blank grenen, Donker bruin eiken en Hickory.

OVERIG LAMINAAT
Behalve voor laminaat Deco heeft Gamma nog veel meer mooie aanbiedingen voor duurder laminaat. Het LiFETIMe25-laminaat kost nu, met de Gamma voordeelpas, €24,99 per vierkante meter. Daarbij geldt dat er gratis gelegd wordt bij de aanschaf van minstens 20 vierkante meter.

Ook Laminaat van Jan des Bouvrie is sterk afgeprijsd tot 16 oktober.

Tot slot zijn er ook nog de Flexxfloors, waaronder het nieuwe Flexxfloors Premium en Flexxfloors Deluxe, die te koop zijn vanaf €14,99 per vierkante meter.

Bron: Gamma folder

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2