Ikea laminaat Tundra verlaagd in prijs

Ikea heeft de prijs voor het Tundra-laminaat flink verlaagd en geeft een tijdelijke korting op zijn GOLV-laminaat van 20 t/m 22 september 2011.
Vanaf 20 september zal Ikea tijdelijk voor slechts drie dagen een flinke korting geven op zijn GOLV-laminaat, het duurste laminaat uit het assortiment met een prijs van €11,95 per m2. Tijdelijk zal GOLV slechts €8,99 per m2 kosten.

GOLV laminaat van Ikea is geschikt voor intensief gebruik in huis en normaal commercieel gebruik en is voorzien van een houtstructuur en v-groef met easyclick systeem. De garantie bedraagt liefst 25 jaar.

Het goedkoopste laminaat van Ikea is het Slätten laminaat, dat €3,49 per m2 kost. Voor deze prijs zit er geen garantie op de vloer.

Behalve GOLV en Slätten laminaat verkoopt Ikea ook nog twee laminatvloeren in de prijsklasse tussen de bovengenoemde vloeren.

Prärie laminaatvloer wordt verkocht voor €7,99 per m2 en is voorzien van het easy clicksysteem, waardoor de vloer erg makkelijk te leggen is. De garantie op Prärie laminaat van Ikea is 15 jaar.

Tot slot heeft Ikea de prijs voor zijn Tundra laminaatvloer sterk verlaagd. Tundra laminaat kost nu €5,99 per vierkante meter, tegen de normale prijs van €8,95. Tundra is geschikt voor licht commercieel gebruik en is verkrijgbaar in grenen/antiek. De garantie is 10 jaar.

Bron: Ikea

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2