Flinke korting op laminaat Praxis

Van 12 t/m 25 september geeft Praxis flinke kortingen op laminaat. De keuzekorting van 20% geldt voor vrijwel het gehele laminaat-assortiment.
Wie gebruik maakt van de bon achterin de laatste Praxis-folder kan profiteren van flinke kortingen op het ruime assortiment laminaat, waaronder ook het Quick Step laminaat.

De 20% keuzekorting op laminaat geldt na inlevering van de kortingsbon voor één artikel naar keuze uit het laminaatassortiment, uitgezonderd van de baseline-producten.

Het goedkoopste laminaat wat zodoende in de folder, inclusief alle kortingen, wordt aangeboden is het Sencys kliklaminaat basic, verkrijgbaar in drie dessins, met v-groef en houtstructuur. Per vierkante meter betaalt u nu €10 na de keuzekorting, tegen een normale prijs van €13,49 per m2. De garantie op dit laminaat is 15 jaar.


Ook Sencys kliklaminaat Silenzio (€14,39) en Naturel (€18,39) zijn flink goedkoper na de keuzekorting. Silenzio is er in 6 dessins, terwijl er van Naturel liefst 8 uitvoeringen zijn. De garantie is 25 jaar.

Ook Pergo klik-laminaat Domestic en Pergo klik-laminaat Living Expression worden nu flink goedkoper verkocht. Voor Domestic betaalt u nu €19,99 per vierkante meter, en voor Living Expression betaalt u nu €22,39 per m2. Ook hier is de garantie lang met respectievelijk 20 jaar en 25 jaar.

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden in de folder of op de website van Praxis.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2