Tegellaminaat met flinke korting bij Leen Bakker


Leen Bakker geeft tot 10 september een flinke korting op H.D.F. Click tegellaminaat Maxiclip.
Per vierkante meter betaalt u van 28 augustus t/m 10 september €14,99 in plaats van €18,99 per m2.
Het 8 mm H.D.F. click tegellaminaat Maxiclip ziet er uit als een echte tegelvloer en is geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. De garantie is bovendien liefst 25 jaar voor het tegellaminaat dat verkrijgbaar is in diverse kleuren.

Behalve het bovengenoemde tegellaminaat heeft Leen Bakker nog flink wat ander goedkoop laminaat in het assortiment.

Het goedkoopste laminaat dat Leen Bakker momenteel verkoopt is laminaat Twinclick, waarop het een garantie van 7 jaar geeft. Dit kliklaminaat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Een pak van 2,48 m2 kost €14,86, omgerekend €5,99 per vierkante meter.

Verder wordt het duurdere laminaat Athene (€24,78 per pak), Laminaat Toptrend (€24,81), Laminaat Luxfloor (€28,97) en Laminaat Maxiclip (€30,88) verkocht. Op het laatstgenoemde laminaat, dat verkrijgbaar is in de varianten antraciet en wit, geeft Leen Bakker een garantie van 25 jaar. 

Het mooie van Leen Bakker laminaat is dat er per laminaatsoort gelijk een advies wordt gegeven voor het beste bijbehorende schoonmaakmiddel, in dit geval vaak Citin laminaat snelreiniger en/of Citin parket en laminaat glansreiniger.

VINYL VLOERBEDEKKING  
Behalve de bovengenoemde laminaataanbieding heeft Leen Bakker deze week ook actiepakkers op het gebied van vinyl vloerbedekking. Zo kost het mooie Vinyl Cafe de Luxe t/m 10 september omgerekend per vierkante meter nu €9,99 in plaats van €12,99. Dit vinyl heeft een slijtlaag van 0,25 mm en een totale dikte van 2,50 mm. De garantie bedraagt 15 jaar.

Het zeer goedkope Vinyl Gala van Leen Bakker kost momenteel €2,79 per m2 in plaats van de normale verkoopprijs van €2,79. Hier is de slijtlaag 0,12 mm en de totale dikte 0,80 mm.

Zowel Vinyl Cafe de Luxe als Vinyl Gala zijn verkrijgbaar is verschillende uitvoeringen.

Kijk voor meer informatie op de website van Leen Bakker of ga naar één van de winkels.

Reacties

Administrator zei…
Van 11 t/m 27 september heeft Leen Bakker nog een aanbieding voor H.D.F. click laminaatparket Twinclick.

Dit wordt nu verkocht voor €3,99 per vierkante meter ipv €5,99 per vierkante meter, dus omgerekend een korting van ruim 33%.

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2