Laminaat is goedkoop en mooi


Wie op zoek is naar nieuwe vloerbedekking heeft de keuze uit vele verschillende soorten materialen. Laminaat is één van de meeste gebruikte en meest goedkope soorten vloerbedekking.

De keuze aan vloerbedekkingsmaterialen is zeer ruim: behalve laminaat kunnen consumenten kiezen voor vinyl, hardhout, tapijt, vloertegels, kurk, bamboe en nog veel meer verschillende soorten vloerbedekkingsmateriaal.

Bij de aanschaf komen uiteraard verschillende belangrijke aspecten kijken. Hoe past de gekozen soort vloerbedekking bij de levensstijl en de rest van de inrichting van de woning, hoe lang moet de vloer meegaan, en uiteraard vooral ook, wat mag de vloer kosten.

Wanneer het budget krap is, is laminaat één van de mee
st voor de hand liggende keuzes. Niet alleen is laminaat vaak erg duurzaam en is er een enorm divers aanbod van verschillende uitvoeringen laminaat beschikbaar, de prijs is vaak ook erg gunstig.

Qua duurzaamheid springt laminaat er behoorlijk uit. Dankzij de meerdere lagen waaruit het laminaat bestaat, en de afwerking met een antislijtlaag, kan de vloer een stootje hebben. Het meeste laminaat is geschikt voor drukke huishoudens en zelfs voor bijvoorbeeld openbare gebouwen en kantoorruimtes. 

Ook een gekende eigenschap van laminaat is de waterbestendigheid, en het makkelijke onderhoud, zeker wanneer er sprake is van huisdieren (zeker gezien de krasbestendigheid) of het knoeien van vloeistoffen.

LAGE PRIJZEN LAMINAAT
Uiteraard is de prijs van laminaat nog steeds één van de belangrijkste redenen dat mensen dit vloerbedekkingsmateriaal aanschaffen. Wie geen geld heeft voor een dure houten vloer of luxe vloertegels kan door middel van laminaat een vergelijkbare vloer aanschaffen dankzij de vele beschikbare designs, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de vloer.

Daar komt bij dat laminaat erg makkelijk zelf te installeren is, dus ideaal voor doe-het-zelvers. Laminaat kan in vrijwel elke ruimte gelegd worden, inclusief badkamers en kelders en bijkomend voordeel is dat nieuw laminaat gelegd kan worden bovenop de bestaande vloer.

Schoonmaken is ook erg gemakkelijk en wij de vloer goed onderhoudt kan er jarenlang plezier van hebben. Op veel laminaat zit een fabrieksgarantie van wel 20 jaar of meer. Let hier wel goed op bij de aankoop van uw nieuwe vloer. Sommige soorten laminaat zijn weliswaar erg goedkoop, maar kunnen ook van slechte kwaliteit zijn. Goedkoop is zeker niet altijd duurkoop in dit geval. 

U kunt al laminaat kopen vanaf enkele euro’s per vierkante meter. Op deze site publiceren wij regelmatig aanbiedingen van de verschillende grote laminaatverkopers in Nederland.

Allicht ten overvloede adviseren wij u om van tevoren altijd goed informatie in te winnen alvorens u een bepaalde vloer, in dit geval laminaat, aanschaft. De verkoper in de winkel kan u alles vertellen over duurzaamheid, uitvoeringen, installatie en geschiktheid van een bepaald type laminaat voor een bepaalde ruimte.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2