Laminaat gratis gelegd bij Roobol

Tijdens de 'laminaatweken' bij Roobol wordt veel laminaat gratis gelegd bij hoeveelheden van 20 m2 of meer. Ook is de ondervloer (t.w.v. €3,75) gratis bij laminaat van Berryfloor.
Deze week heeft Roobol een flink aantal interessante laminaataanbiedingen, waarbij er zeker tot en met 27 augustus 2011 een aantal laminaatsoorten met flinke korting te koop zijn en/of gratis gelegd worden.

Voor het Berryfloor assortiment van Roobol geldt dat de ondervloer gratis wordt meegeleverd. Deze kost normaal gesproken €3,75 per vierkante meter. Zo is momenteel Berryfloor laminaat Naturals/Cottage verkrijgbaar voor €24,95 per vierkante meter, inclusief ondervloer. Normaal zou deze combinatie u bij Roobol €37,70 per m2 hebben gekost.

Hetzelfde geldt voor het nieuwe Berryfloor Residence Gloss laminaat. De extra brede planken die niet van echt hout zijn te onderscheiden zijn in drie kleuren te koop voor €24,95 inclusief de ondervloer van €3,75. Normaal zou u voor deze vloercombinatie ook €37,70 betalen.

Ook Berry Floor Grandioso laminaat wordt nu verkocht met gratis ondervloer. Deze extra lange en brede planken met aan vier kanten een v-groef is leverbaar in zes houtdecors en kost nu €29,95 per vierkante meter, inclusief ondervloer. Normaal zou deze combinatie €37,95 per m2 gekost hebben.

Andere actuele aanbiedingen zijn onder meer het Interclick laminaat, dat nu voor €12,95 per m2 wordt verkocht in plaats van 18,95. Laminaat Interclick van Roobol is verkrijgbaar in zes kleuren met een garantie van 10 jaar.

Het goedkopere laminaat Saxon click, verkrijgbaar in 5 kleuren, kost nu €9,95 per vierkante meter, de helft van de normale prijs van €19,95. Op dit laminaat zit een garantie van 10 jaar.

Laminaat Excellent van Roobol tot slot is het sterkst in prijs verlaagd: dit stevige laminaat met v-groef en voorzien van een houtstructuur is verkrijgbaar in 3 eiken kleuren en kost nu €11,95 per vierkante meter, tegen de normale verkoopprijs van €27,95 per vierkante meter. Niet voor niets geldt voor laminaat Excellent op=op.

GRATIS GELEGD LAMINAAT
Behalve de bovenstaande aanbiedingen heeft Roobol tijdens de laminaatweken ook veel parket- en laminaatvloeren die gratis gelegd worden. Let hierbij wel goed op de actievoorwaarden: het gratis leggen gebeurt vanaf 20 m2, er dient een Roobol ondervloer bij gekocht te worden en het plaatsen van de plinten gebeurt gewoon tegen arbeidsloon en is dus niet inbegrepen.

Speciale aanbiedingen zijn onder meer die voor Forest-loc laminaat. Dit laminaat heeft een garantie van 8 jaar, is 7 mm dik en is bestemd voor intensief woongebruik of licht commercieel gebruik. Het laminaat wordt gratis gelegd voor €19,95 per vierkante meter.

Ook Variant-4 laminaat van Roobol wordt gratis gelegd. Het laminaat is 8 mm dik en de garantie is 15 jaar. Tegen een prijs van €24,95 wordt Variant-4 laminaat gratis gelegd.

Daarnaast wordt Castle XL laminaat nu gratis gelegd voor €27,95 per vierkante meter. Op dit 8 mm dikke laminaat van Roobol zit een garantie van 15 jaar.

Behalve laminaat worden er tijdens de laminaatweken ook verschillende soorten parket en vinyl gratis gelegd. Het (goedkoopste) Parket Robuust van Roobol kost nu €44,95 per vierkante meter ipv €59,95 en wordt gratis gelegd voor die prijs. Voor parket geldt: gratis leggen vanaf €44,95 per m2. Zo kost de 'collectie topper' black  & white parket nu €89,95 per vierkante meter, uiteraard met gratis leggen.

Ga voor meer informatie over laminaat en gratis leggen bij Roobol naar de dichtstbijzijnde winkel of kijk op de website van Roobol.

Bron: folder en website Roobol

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2