Goedkoop laminaat bij Karwei

Karwei verkoopt vier verschillende merken laminaat in zijn bouwmarkten, waaronder ook het goedkopere Best Budget Buy click laminaat. Dit weekend is er bovendien een extra kortingsactie.
Karwei verkoopt in zijn vele bouwmarkten laminaat van vier merken, die verkrijgbaar zijn in veel verschillende uitvoeringen. Uiteraard geldt ook hier dat een duurder laminaat vaak ook betere eigenschappen heeft, met een bijbehorende langere garantie.

De merken die Karwei aanbiedt zijn vtwonen laminaat, Vita Comfort laminaat, CanDo laminaat en Best Budget Buy laminaat. Lees alles over de eigenschappen van deze vier laminaatvloeren van Karwei op www. laminaatvloerbedekking.nl.

Het goedkoopste laminaat van Karwei is het Best Budget Buy laminaat. Dit kliklaminaat wordt verkocht in twee varianten. Best Budget Buy laminaat met een V-groef is te krijgen in drie eiken kleuren en heeft een dikte van 7 mm met een fabrieksgarantie van 7 jaar. Ook verkoopt Karwei Best Budget Buy click laminaat in de houtkleur wit eiken (zonder V-groef) met een dikte van 6 mm en eveneens een fabrieksgarantie van 7 jaar.

Het goedkoopste Best Budget Buy laminaat (kleur licht eiken) van Karwei kost €17,99 voor een  pak van ongeveer 3 vierkante meter, dus omgerekend zo'n €6 per m2. 

Bijkomend voordeel is dat Karwei tot aanstaande zondag (van 11 t/m 14 augstus) een extra korting van 10% geeft op alle producten. Dus ook wanneer u Best Budget Buy laminaat koopt krijgt u bovenop de prijs een extra korting van 10%. Kijk voor meer informatie op de website van Karwei (www.karwei.nl) of ga naar één van de bouwmarkten bij u in de buurt.

Bron: Karwei.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2