Goedkoop laminaat bij Carpetright

Carpetright heeft een ruim assortiment aan laminaatvloeren in zijn winkels.
Dankzij de kortingen die het bedrijf vrijwel altijd biedt op de standaardprijs, wordt het laminaat een stuk goedkoper.
Op de website van Carpetright treffen we een aantal voorbeelden aan van de laminaatvloeren die het Britse bedrijf verkoopt in zijn bijna 100 Nederlandse winkels.


Behalve de speciale actieprijzen voor laminaat en overige soorten vloerbedekking, biedt Carpetright zijn klanten ook nog eens een extra webkorting van 5%. Bij een besteding van meer dan €150 ontvangt u deze extra korting bovenop de lopende kortingsacties. Op de website van Carpetright kunt u een formulier invullen om deze extra korting te krijgen.


Momenteel geeft Carpetright een korting tot 40% op alle soorten vloerbedekking, waaronder dus ook laminaat (exclusief de extra webkorting).


LAMINAAT CARPETRIGHTCarpetright heeft een ruim assortiment laminaatvloeren, in prijs variërend van goedkoop naar duur. Het laminaat is allemaal gemaakt van hout dat afkomstig is van verantwoord gekapte bossen.
Op de site wordt een deel van de collectie getoond, met prijzen (inclusief korting) van €8,99 per m2 tot ruim €25 per vierkante meter. Op veel soorten laminaat komt daar op de zaterdag nog een extra korting van 10% bovenop, nog los van de extra webkorting. Behalve Eurostep is Carpetright ook dealer van onder meer Quick-Step laminaat.

Het assortiment bestaat online uit onder meer uit het volgende laminaat: Selection Clic, Easy Step, Prime Loc, New Interior Clic, Eurostep Vario 2 S, Bahia, Magnitude, Endless Beauty, Eurostep Vario 4 en Eurostep Chrome.


LAAGSTE PRIJS GARANTIE
Klanten bij Carpetright kunnen profiteren van een laagste prijsgarantie van het bedrijf. Dit bekent dat Carpetright het verschil terugbetaalt indien u uw laminaat binnen 28 dagen na aankoop ergens anders goedkoper aantreft.

Deze laagste prijsgarantie geldt naast laminaat ook voor vinyl, tapijt en vloerkleden. Om in aanmerking te komen voor terugbetaling van het verschil wordt de aanvraag gecontroleerd door het hoofdkantoor, waarbij er alleen vergeleken wordt op basis van prijs met concurrenten en niet met internetaanbieders.

Bron: Carpetright


Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2