Flinke kortingen op laminaat bij Gamma

Gamma biedt zijn klanten deze zomer flinke korting op onder meer verschillende laminaatvloeren. De keuzekorting van 20% op 1 artikel naar keuze kan worden geïncasseerd met Gamma's voordeelpas.

Met de speciale keuzekorting krijgen klanten bij de Gamma 20% korting op verschillende soorten laminaat uit het ruime assortiment van de doe-het-zelf keten.

Zo is Gamma laminaat Deco na verrekening van de korting van 20% nu te koop voor omgerekend €7,99 per vierkante meter tegen een normale verkoopprijs van €9,99. Laminaat Deco wordt geleverd in liefst 12 houtdecors met een fabrieksgarantie van 10 jaar. De prijs per pak is nu €21,27 in plaats van €29,80.

Ook LiFETIMe lamelparket kan nu met 20% keuzekorting gekocht worden, waardoor de prijs per m2 nu uitkomt op €29,59 in plaats van €36,99. Gamma's LiFETIMe lamelparket is een echt houten parket voorzien van een v-groef, verkrijgbaar in de decors Barley of Corn. Per pak betaalt u nu €63,99 in plaats van €69,11.

Het PURE laminaat, dat te koop is in de schitterende kleuren white, silk of grey, kost nu €20,99 per vierkante meter tegen een normale verkoopprijs van €24,99. PURE laminaat van de Gamma heeft een fabrieksgarantie van liefst 15 jaar en bestaat uit smalle delen met een houtstructuur. Een pak kost omgerekend €40,30.

Ook Gamma's Jan des Bouvrie laminaat is in de aanbieding met een huidige prijs van €16,49 per m2 (normaal €17,99). Dit laminaat is verkrijgbaar in de uitvoeringen wit, naturel of antraciet eiken decor en heeft net als Gamma's PURE laminaatvloer een fabrieksgarantie van 15 jaar. Een pak van 2,13 m2 kost omgerekend €35,12.

Het kan ook nog goedkoper, wie nu 6mm laminaat (eiken decor) koopt bij Gamma, betaalt per vierkante meter, na verrekening van keuzekorting, slechts €3,59 per vierkante meter. De garantie op dit laminaat is 5 jaar, een pak van ongeveer 3 vierkante meter kost nu €13,47.

Uiteraard levert Gamma ook plinten, ondervloeren en alle overige benodigdheden om uw laminaatvloer te leggen. De decoratieve MDF plinten zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar en worden verkocht voor €8,29 per vierkante meter. Installatie gebeurt via een handig kliksysteem. Gamma's'ondervloer Alupete is nu te koop voor €1,99 per vierkante meter.

Voor meer informatie over de actuele aanbiedingen en het volledige aanbod van Gamma verwijzen wij u naar de website of de dichtstbijzijnde vestiging.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Top-5 van goedkoopste laminaat met laagste prijs €4,99

Laminaat Gamma vanaf €4,99 per m2